Trvalý pobyt je důležitý


Když chceme my lidé žít u nás v České republice dokonalým životem, neměla by nám tu scházet mimo jiné ani naše adresa trvalého pobytu. Samozřejmě, že i bez té bychom tu zřejmě nějak žít dokázali, že není naprosto nepostradatelná, ale přece jenom je tato nespornou předností, která se neztratí. Na takové adrese trvalého pobytu nás totiž eviduje tatíček stát, a ať už jde o nemovitost s číslem popisným, evidenčním nebo orientačním, která je určena k bydlení, ubytování nebo aspoň rekreaci, je dobré takové místo mít, i když se na něm třeba nevyskytujeme a bydlíme někde docela jinde.

virtuální bydliště

Když má člověk nějakou k tomuto účelu vhodnou nemovitost, prostě si v ní může trvalý pobyt nahlásit a úřady ho akceptují. Ale co když někdo žádnou k tomuto účelu vhodnou nemovitost nemá? V takovém případě si může zřídit i jenom virtuální trvalý pobyt, který se u nás nabízí jak našim lidem, tak i jiným státním příslušníkům některé ze zemí Evropské unie. Takový virtuální trvalý pobyt pak lidem nabízí jedinečnou možnost bydlet, byť pouze formálně, na hodně dobré adrese. A když se osloví Profisídla.cz, lze si u nich zajistit trvalý pobyt v nejednom známém městě.

virtuální bydliště

Tady nabízí trvalý pobyt Ostrava, Praha, České Budějovice nebo Liberec, a to v nejednom dobře vypadajícím objektu. A podle kvality tu tedy stačí dohodnout se a zaplatit za tuto nabídku a člověk může virtuálně trvale sídlit. Člověk tu získá souhlas s ohlášením změny trvalého bydliště, jméno na vybrané nemovitosti, přebírání a ukládání pošty a e-mailové informování, kdykoliv tato přijde. A plusem tu v některých případech je i možnost získání parkovací karty, možnost využít recepci a zasedací místnost. A je zařízení si takového trvalého pobytu byrokraticky náročné? Vůbec ne. O to se tu člověku postarají ti, u nichž chce trvalý pobyt získat. A stačí se tak na ně obrátit a je to.